Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтриха, Людмила Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorТанасов, В.С.-
dc.date.accessioned2019-03-15T09:27:18Z-
dc.date.available2019-03-15T09:27:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5527-
dc.descriptionТанасов В. С. Вплив способу приготування фаршу на показники варених ковбасних виробів / В. С. Танасов // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 261-266.uk_UA
dc.description.abstractВикладено результати досліджень впливу параметрів процесу кутерування на фізико-хімічнині показники варених ковбас, залежно від способу, температури кутерування, тривалості обробки, кількості уведеної у фарш води. Встановлено, що різні параметри технологічного процесу кутерування впливають на фізико-хімічні показники ковбасних виробів. Кращими фізико-хімічними показниками характеризувались вироби, виготовлені послідовним способом, при середніх значеннях показників тривалості і температури кутерування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectпараметри процесуuk_UA
dc.subjectкутеруванняuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectтемпература кутеруванняuk_UA
dc.subjectтривалість обробкиuk_UA
dc.subjectспособ кутеруванняuk_UA
dc.subjectвміст білкаuk_UA
dc.subjectвміст жируuk_UA
dc.subjectвміст вологиuk_UA
dc.titleВПЛИВ СПОСОБУ ПРИГОТУВАННЯ ФАРШУ НА ПОКАЗНИКИ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-45.pdf199,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.