Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Анатолійович-
dc.contributor.authorKyrychenko, Viktor-
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.date.accessioned2019-04-15T07:16:55Z-
dc.date.available2019-04-15T07:16:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКириченко В. А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 181 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623-
dc.description.abstractКурс лекцій «Мікробіологія молока і молочних продуктів» забезпечує формування у здобувачів вищої освіти базових знань з мікробіології виробництва молочних продуктів, як на рівні сировинних ресурсів, так і на рівні формування якості готової продукції, що дасть змогу майбутньому фахівцеві галузі впливати на якість та безпечність даного виду продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectЗберігання молокаuk_UA
dc.subjectобробка молокаuk_UA
dc.subjectметоди обробки молокаuk_UA
dc.subjectДефекти молокаuk_UA
dc.subjectКисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectМікробіологічний контрольuk_UA
dc.subjectКласифікація заквасокuk_UA
dc.subjectМікрофлора сирівuk_UA
dc.titleМікробіологія молока і молочних продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv.pdf963,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.