Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2019-04-15T08:31:02Z-
dc.date.available2019-04-15T08:31:02Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтріха Л. О. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638-
dc.description.abstractУ курсі лекцій викладено основні відомості про інноваційні технології переробки м’яса, молока, риби, виробництва продукції функціонального харчування, сучасні фізико-хімічні методи переробки продукції тваринництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнапрями інноваційної діяльностіuk_UA
dc.subjectвластивості харчових системuk_UA
dc.subjectВиробництво ковбасuk_UA
dc.subjectХарактеристика добавокuk_UA
dc.subjectвикористання стартових культурuk_UA
dc.subjectКриозаморожування продуктівuk_UA
dc.subjectиробництво напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectФункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectвиробництво безлактозних продуктівuk_UA
dc.subjectТехнологія виготовлення продуктівuk_UA
dc.titleІнноваційні технології переробки продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini_tekhnolohii_Strikha.pdf505,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.