Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
Назва: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Ключові слова: напрями інноваційної діяльності
властивості харчових систем
Виробництво ковбас
Характеристика добавок
використання стартових культур
Криозаморожування продуктів
иробництво напівфабрикатів
Функціональні продукти
виробництво безлактозних продуктів
Технологія виготовлення продуктів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стріха Л. О. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 83 с.
Короткий огляд (реферат): У курсі лекцій викладено основні відомості про інноваційні технології переробки м’яса, молока, риби, виробництва продукції функціонального харчування, сучасні фізико-хімічні методи переробки продукції тваринництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini_tekhnolohii_Strikha.pdf505,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.