Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorМаркова, Наталья Валентиновна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2013-08-28T13:29:51Z-
dc.date.available2013-08-28T13:29:51Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМаркова Н. В. Якість насіння гібридів соняшнику залежно від строків сівби та технологічних особливостей вирощування / Н. В. Маркова // Перлини степового краю : матеріали Другої регіональної науково-практичної агроекологічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених. – Миколаїв : МДАУ, 2009. – С. 116–118.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/564-
dc.description.abstractНаведені результати вивчення впливу строків сівби і технологій догляду за посівами на якість насіння гібридів соняшнику.ru
dc.description.abstractПриведены результаты изучения влияния сроков сева, технологий ухода за посевами на качество семян гибридов подсолнечника.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський державний аграрний університетru
dc.subjectСоняшникru
dc.subjectгібридru
dc.subjectстроки сівбиru
dc.subjectтехнології доглядуru
dc.subjectвміст оліїru
dc.subjectПодсолнечникru
dc.subjectгибридru
dc.subjectсроки севаru
dc.subjectтехнологии уходаru
dc.subjectсодержание жираru
dc.subjectSunflowerru
dc.subjecthybridru
dc.subjectterms of sowingru
dc.subjecttechnology of leavingru
dc.subjectcontent of fatru
dc.titleЯкість насіння гібридів соняшнику залежно від строків сівби та технологічних особливостей вирощування.ru
dc.titleКачество семян подсолнечника в зависимости от сроков сева и технологических особенностей возделывания.-
dc.titleQuality of seeds of sunflower depending on terms of sowing and technological features of cultivation.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркова1.pdf100 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.