Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5849
Назва: Годівля тварин і технологія кормів. Зоохіманаліз кормів
Автори: Кравченко, Олена Олександрівна
Kravchenko, Helen
Мельник, Володимир Олександрович
Melnik, Vladimir
Ключові слова: Оцінка кормів
Визначення вологості в кормах
зберігання комбікорму
проби кормів тваринного походження
проби кормових добавок
визначення сирої клітковини
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Годівля тварин і технологія кормів. Зоохіманаліз кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : О. О. Кравченко, В. О. Мельник. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 52 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасна оцінка поживності кормів передбачає визначення більше 40 показників. Кількість цих показників для різних видів тварин різна. До них відносять суху речовину, сирий протеїн, амінокислоти (10), сирий жир та жирні кислоти, цукри, крохмаль, макро- (7) та мікроелементи (6), вітаміни (більше 10) та інші. Уже цей перелік свідчить про те, що показники хімічного складу становлять основу поживності, так як вони дають їй різнобічну і досить вичерпну характеристику. Однак, хімічний склад показує вміст поживних речовин у кормі і не може давати уявлення про їх перетравність, засвоєння, вплив на організм. Тому він є первинним показником поживності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5849
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hodivlya_tvaryn_i_tekhnolohiya_kormiv.pdf399,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.