Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6263
Назва: Вміст ефірної олії та аскорбінової кислоти у рослинах гісопу лікарського за вирощування культури на краплинному зрошенні
Інші назви: Content of essential oil and ascorbic acid in medicinal plants hypos for cultivating crops on drip irrigation
Автори: Коваленко, Олег Анатолійович
Андрійченко, Лариса Володимирівна
Kovalenko, Oleg
Andriychenko, Larisa
Ключові слова: Гісоп лікарський
краплинне зрошення
строки сівби
удобрення
рівні зволоження
вміст ефірної олії
вітамін С
Hyosop medical
drip irrigation
timing of sowing
fertilization
leveling moisture
essential oil content
vitamin C
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Коваленко О. А. Вміст ефірної олії та аскорбінової кислоти у рослинах гісопу лікарського за вирощування культури на краплинному зрошенні / О. А. Коваленко, Л. В. Андрійченко // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали ІІ Всеукраїнської інтернет-конференції, 15 травня 2019 р., м. Кам’янець-Подільський / М-во аграр. політики та прод. України ; Подільський державний агро-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. – Кам’янець-Подільський, 2019. - С. 67-69.
Короткий огляд (реферат): У статті наводиться вплив деяких елементів агротехніки, а саме строків сівби, удобрення та режимів зволоження на вміст ефірної олії та масову частку вітаміну С культури гісопу лікарського за вирощування в умовах краплинного зрошення Південного Степу України
The article deals with the influence of some elements of agrotechnics, namely, the timing of sowing, fertilization and regimes of moisture on the content of essential oils and the mass fraction of vitamin C of the medicinal giosopropus for cultivation in the conditions of droplet irrigation of the Southern Steppe of Ukraine
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6263
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
67-69.pdf146,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.