Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 29.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Физико-технологические свойства шкур бычков мясных пород в условиях Степной зоны УкраиныКозырь, В.С.; Геккієв, Артур Долхатович; Геккиев, Артур Долхатович; Козир, В.С.; Геккієв, Артур Долхатович; Гогітідзе, В.В.; Kozyr, V.; Gekkiev, Artur; Gogitidze, V.
2012Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіруРижкова, Т.М.; Лівощенко, І.М.; Ливощенко, И.М.; Rizkova, T.; Livoshenko, I.
2015Формування показників якості зерна пшениці озимої в умовах Північного СтепуЧеренков, А. В.; Желязков, О. І.; Козельський, О. М.; Желязков, А. И.; Козельский, А. Н.; Cherenkov, A.; Zhelyazkov, O.; Kozelskiy, O.
2016Перспективи міжнародного співробітництва україни у сфері безпечності та якості харчових продуктівПатрєва, Людмила Семенівна; Патрева, Людмила Семеновна; Patreva, Ludmila
2017Теоретичні основи дослідження якості облікової інформації в бухгалтерській (фінансовій) звітностіГорбач, Татьяна Алексеевна; Дрозд, С. С.; Федорик, П. І.; Горбач, Тетяна Олексіївна; Федорик, П. І.; Horbach, Tetiana; Drozd, Serhiy; Fedoryk, Pavlo
2017Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник; Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель; Nazarenko, Inna, scientific director; Малиновська, М. Д.; Malynovska, M.
2017Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиціСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Котовенко, Г. В.; Kotovenko, G.
2018Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельтиГосподаренко, Г. М.; Любич, В. В.; Liubych, V.; Полторецький, С. П.; Poltoretskiy, S.; Новіков, В. В.; Желєзна, В. В.; Воробйова, Н. В.; Улянич, І. Ф. ; Hospodarenko, H. ; Vorobiova, N. ; Ulianych, I. ; Novikov, V.; Zheliezna, V.
2017АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Татусько, А.С.
2018СУЧАСНА СИСТЕМА ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Гресь, О.В.