Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6308
Назва: Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин
Автори: Горбатенко, Ігор Юрійович
Horbatenko, Ihor
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Michael
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Горбатенко І. Ю. Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. Ю. Горбатенко, М. І. Гиль. - Миколаїв : МДАУ, 2006. - 218 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику викладено біологічні закономірності з молочної, м’ясної, яєчної, шкіряної і вовнової, медової і воскової продуктивності сільськогосподарських тварин, охарактеризовано біохімічні процеси травлення і механізм перетравлення кормів, наведені наукові підходи щодо стимуляції продуктивності у тварин, подано системний підхід щодо організму сільськогосподарських тварин та інтер’єрні тести з оцінки їх продуктивності. Навчальний посібник розраховано на студентів природничих спеціальностей вищих аграрних закладів освіти України для опанування дисципліною „Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6308
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hyl_Biolohiia produktyvnosti_sh_tvaryn.pdf1,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.