Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбатенко, Ігор Юрійович-
dc.contributor.authorHorbatenko, Ihor-
dc.contributor.authorГиль, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorGill, Michael-
dc.date.accessioned2019-10-15T11:11:28Z-
dc.date.available2019-10-15T11:11:28Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationГорбатенко І. Ю. Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. Ю. Горбатенко, М. І. Гиль. - Миколаїв : МДАУ, 2006. - 218 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6308-
dc.description.abstractУ підручнику викладено біологічні закономірності з молочної, м’ясної, яєчної, шкіряної і вовнової, медової і воскової продуктивності сільськогосподарських тварин, охарактеризовано біохімічні процеси травлення і механізм перетравлення кормів, наведені наукові підходи щодо стимуляції продуктивності у тварин, подано системний підхід щодо організму сільськогосподарських тварин та інтер’єрні тести з оцінки їх продуктивності. Навчальний посібник розраховано на студентів природничих спеціальностей вищих аграрних закладів освіти України для опанування дисципліною „Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин”.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБіологія продуктивності сільськогосподарських тваринuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hyl_Biolohiia produktyvnosti_sh_tvaryn.pdf1,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.