Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2019-11-12T09:34:30Z-
dc.date.available2019-11-12T09:34:30Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationХарчова хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181- "Харчові технології" / уклад. О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336-
dc.description.abstractХарчова хімія – це наука про хімічний склад харчових систем (сировини, напівфабрикатів, готових продуктів), його зміни у процесі технологічного потоку під впливом різних факторів (фізичних і хімічних) та загальні закономірності цих перетворень. Вона включає дослідження взаємозв’язку структури і властивостей харчових речовин та її вплив на властивості і харчову цінність продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтеорії будови атомівuk_UA
dc.subjectОснови електрохіміїuk_UA
dc.subjectДисперсні системиuk_UA
dc.subjectХарчові кислотиuk_UA
dc.titleХарчова хіміяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchova_khimiia.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.