Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6585
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2020-04-13T08:59:12Z-
dc.date.available2020-04-13T08:59:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРибництво [Електронний ресурс] :метод. реком. для виконання практичних занять здобувачами вищої освіти галузі знань 20 – «Аграрні науки та продовольство» 3-го РВО, СВО «Доктор філософії» – освітньо-наукова спеціальність 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», кваліфікація «Доктор філософії» (спеціалізація: 1 гр. – "Рибництво") І-ІІ курси / уклад. Г. А. Данильчук. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 134 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6585-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРибництвоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рибництво.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.