Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6649
Назва: Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств України
Автори: Олійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник
Олейник, Татьяна Георгиевна, научный руководитель
Oleynik, Tatyana, scientific director
Пермякова, В. В.
Permiakova, V.
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентні переваги
конкуренція
джерела фінансування
рентабельність
сільськогосподарські підприємства
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Пермякова В. В. Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств України / В. В. Пермякова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Економiчні науки. - 2019. - Вип. 2 (14). Ч. 2. - С. 49-54.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто наукові підходи щодо сутності понять «конкурентоспроможність», «конкурентоспроможність підприємств» України, виділено основні рівні конкурентоспроможності підприємства, проаналізовано принципи і положення конкурентоспроможності аграрних підприємств. Досліджено структуру джерел фінансування підприємств сільського господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6649
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Економiчні науки. - 2019. - Вип. 2 (14). Ч. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal162-09.pdf314,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.