Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653
Назва: Визначення рівня конкурентоспроможності продукції ПСП «Агрофірма «Василівка» Березанського району
Автори: Олійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник
Олейник, Татьяна Георгиевна, научный руководитель
Oleynik, Tatyana, scientific director
Тютюнікова, В. Д.
Булименко, М. О.
Tiutiunikova, V.
Bulymenko, M.
Ключові слова: конкурентоспроможність продукції
аграрне підприємство
матриця Мак-Кінсі
привабливість ринку
конкурентні переваги
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовано конкурентоспроможності продукції ПСП «Агрофірма «Василівка» Березанського району. Розглянуто теоретичні аспекти побудови матриці Мак-Кінсі. Досліджено методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Розглянуто матричні методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Систематизовано фактори, що використовуються для оцінки конкурентної позиції. Проведено аналіз та надано рекомендації щодо діяльності підприємства. «Агрофірма «Василівка. Розгялянуто можливості та загрози перед підприємством у майбутній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Економiчні науки. - 2019. - Вип. 2 (14). Ч. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal162-13.pdf304,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.