Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorОлейник, Татьяна Георгиевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorOleynik, Tatyana, scientific director-
dc.contributor.authorТютюнікова, В. Д.-
dc.contributor.authorБулименко, М. О.-
dc.contributor.authorTiutiunikova, V.-
dc.contributor.authorBulymenko, M.-
dc.date.accessioned2020-05-06T07:36:11Z-
dc.date.available2020-05-06T07:36:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653-
dc.description.abstractВ статті проаналізовано конкурентоспроможності продукції ПСП «Агрофірма «Василівка» Березанського району. Розглянуто теоретичні аспекти побудови матриці Мак-Кінсі. Досліджено методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Розглянуто матричні методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Систематизовано фактори, що використовуються для оцінки конкурентної позиції. Проведено аналіз та надано рекомендації щодо діяльності підприємства. «Агрофірма «Василівка. Розгялянуто можливості та загрози перед підприємством у майбутній діяльності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UA
dc.subjectаграрне підприємствоuk_UA
dc.subjectматриця Мак-Кінсіuk_UA
dc.subjectпривабливість ринкуuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.titleВизначення рівня конкурентоспроможності продукції ПСП «Агрофірма «Василівка» Березанського районуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Економiчні науки. - 2019. - Вип. 2 (14). Ч. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal162-13.pdf304,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.