Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКравченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorKravchenko, Helen-
dc.date.accessioned2020-05-28T06:43:06Z-
dc.date.available2020-05-28T06:43:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКравченко О. О. Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : конспект лекцій / О. О. Кравченко. - Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918-
dc.description.abstractВ конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів. Призначений для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЗберігання та контроль якості кормівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КУРС ЛК ЗКЯК 2018 перев..pdf803,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.