Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918
Назва: Зберігання та контроль якості кормів
Автори: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кравченко О. О. Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : конспект лекцій / О. О. Кравченко. - Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 112 с.
Короткий огляд (реферат): В конспекті лекцій викладено сучасні вимоги до якості кормів в зв’язку з застосування нових технологій їх виробництва, заготівлі, умов зберігання та підготовки їх до згодовування тваринам. Висвітлено методи оцінки якості кормів та фактори, які впливають на склад і поживність кормів. Призначений для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6918
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КУРС ЛК ЗКЯК 2018 перев..pdf803,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.