Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6951
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПолянський, Павло Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПолянский, Павел Николаевич, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPolyansky, Pavlo, scientific director-
dc.contributor.advisorІванов, Геннадій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorИванов, Геннадий Александрович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorIvanov, Gennadiy, scientific director-
dc.contributor.authorКурченко, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorKurchenko, Vitalii-
dc.date.accessioned2020-05-29T08:27:07Z-
dc.date.available2020-05-29T08:27:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКурченко В. В. Тертя як фактор який впливає на зношування поверхні деталей / В. В. Курченко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали 32-ї студентської науково-теоретичної конференції, 18-20 березня 2020 р., Миколаїв / Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2020. - С. 9-12.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6951-
dc.description.abstractРозглянуто відповідно до діючих державних стандартів різновиди тертя та основні види мастил: рідинна, тверда, гідродинамічна, гідростатична, гранична й напіврідинна.uk_UA
dc.description.abstractThe types of friction and the main types of lubricants are considered in accordance with the current state standards: liquid, solid, hydrodynamic, hydrostatic, limiting and semi-liquid.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleТертя як фактор який впливає на зношування поверхні деталейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ychast_conf_2020-03.pdf707,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.