Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7158
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКачук, Дар’я Сергіївна-
dc.contributor.authorKachuk, Daria-
dc.date.accessioned2020-06-05T09:03:50Z-
dc.date.available2020-06-05T09:03:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФізична і колоїдна хімія. Розділ "Фізична хімія" [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання / уклад. Д. С. Качук. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7158-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleФізична і колоїдна хімія. Розділ "Фізична хімія"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fizychna i koloyidna khimiya.pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.