Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7551
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorКондратюк, С. В.-
dc.date.accessioned2020-06-25T12:42:08Z-
dc.date.available2020-06-25T12:42:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтандартизація і сертифікація готельних і туристичних послуг [Електронний ресурс] : тести підсумкового контролю знань студентів спеціальності 5.09010103 "Виробництво і переробка продукції рослинництва" денної форми навчання / уклад. : О. А. Коваленко, С. В. Кондратюк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 33 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7551-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСтандартизація і сертифікація готельних і туристичних послугuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Standartyzatsiia i sertyfikatsiia_testy.pdf331,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.