Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, С. Ю.-
dc.contributor.authorОмельченко, М. Ю.-
dc.contributor.authorMykolenko, S.-
dc.contributor.authorOmelchenko, M.-
dc.date.accessioned2020-08-28T06:25:51Z-
dc.date.available2020-08-28T06:25:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМиколенко С. Ю., Омельченко М. Ю. Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип. 1 (105). С. 110-120. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-1(105)-14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7799-
dc.description.abstractУ статті висвітлено технологічні аспекти використання зерна спельти для виробництва хліба із цілого зерна. Встановлено, що застосування насіння чіа дозволяє підвищити споживчі якості хліба із диспергованого зерна спельти. Доведено, що застосування води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, для замочування зерна спельти сприяє інтенсифікації виробництва хліба із цілого зерна.uk_UA
dc.description.abstractTechnological aspects of spelt spouted wholegrain application for bread production are highlighted. It is established that using chia seeds can improve the bread organoleptic characteristics. It is proved that using water exposed to the action of contact non-equilibrium plasma for soaking spelt grain contributes to the intensification of sprouted whole grain bread productio-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectспельтаuk_UA
dc.subjectдисперговане зерноuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectчіаuk_UA
dc.subjectплазмохімічно активована водаuk_UA
dc.subjectspeltuk_UA
dc.subjectsprouted whole grainuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectchia seedsuk_UA
dc.subjectplasma-chemically activated wateruk_UA
dc.titleВикористання диспергованого зерна спельти для виробництва хлібаuk_UA
dc.title.alternativeApplication of sprouted spelt grain for bread production.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 1 (105)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n105v1r2020mykolenko.pdf743,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.