Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хлібаДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Кислянка, Н. П.
2020Виноград, стійкий до надмірної вологиДробітько, Антоніна Вікторівна; Drobitko, Antonina; Дудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Панченко, Р. Р.
2020Збереженість плодів томата залежно від температурних умов та стиглостіДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Котрус, М. А.
2020Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюреДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Барчук, В. В.
2020Вплив оптимізації живлення на якість бульб сортів картоплі літнього садіння на крапельному зрошенні та різнобічність їх використанняДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Парнак, О. Є.
2020Зберігання капусти білоголової ранньостиглоїДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Маліцький, Р. Р.
2020Сучасні технології зберігання моркви столовоїДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Пліндик, О. І.
2020Батат – майбутнє Півдня УкраїниДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Куць, В. І.
2020Раціональний спосіб зберігання посадкового матеріалу часнику нестрілкуючого ярогоДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Ткаченко, А. М.
2020Зберігання картопліДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Піскова, Ю. П.