Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пастиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Льоткіна, Т. Є.
2020Переробка, зберігання і використання цукрового бурякуФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Кузьменко, А. М.
2022Визначення рівня якості плодів “Мавпячого персика”Федорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Савченко, С. В.; Savchenko, S.
2022Технологія приготування томатного соку, пастиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Багинська, Д. В.; Bahynska, D.
2022Технологія приготування ефірної олії коріандруФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Ізбаш, В. М.; Izbash, V.
2022Виготовлення ефірної олії з трояндиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Морозова, А. Р.; Morozova, A
2023Celery is a promising cropФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Pastuszko, R.
2023Аналіз продуктивності сортів винограду в залежності від сортового складу в умовах півдня УкраїниГординяк, Г. І.; Федорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina
2024Продуктивність зеленої маси сорго цукрового залежно від сорту в умовах Півдня УкраїниФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Мартиненко, С. С.