Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7884
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарценюк, Ігор Михайлович-
dc.contributor.authorMartsenyuk, Igor-
dc.contributor.authorЗаволока, К. С.-
dc.date.accessioned2020-09-07T08:11:37Z-
dc.date.available2020-09-07T08:11:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМарценюк І. М., Заволока К. С. Характеристика продукції, що виробляється з картоплі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 177-179.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7884-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleХарактеристика продукції, що виробляється з картопліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
177-179.pdf301,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.