Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950
Назва: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва"
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Petrova, Olena
Петрова, Олена Іванівна
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Aleksandr
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва" [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти 2-го РВО,СВО "Магістр" освітньо-професійної та освітньо-наукової програми за освітньою спеціальністю 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної і заочної форм навчання / уклад.: Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. І. Петрова, Г. А. Данильчук, О. С. Крамаренко, Н. П. Шевчук. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 21 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini tekhnolohii pererobky _prohrama.pdf280,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.