Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7959
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгоров, Б. В.-
dc.contributor.authorКордзая, Н. Р.-
dc.contributor.authorIegorov, B.-
dc.contributor.authorKordzaia, N.-
dc.date.accessioned2020-11-09T09:56:11Z-
dc.date.available2020-11-09T09:56:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄгоров Б. В., Кордзая Н. Р. Продовольча безпека країни: особливості білкового харчування населення // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип. 2 (106). С. 112-119. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-2(106)-13uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7959-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано рекомендації щодо нормування білкового харчування населення, що були розроблені світовими вченими, урядовими, міжнародними та національними організаціями. Розглянуто особливості нормування споживання протеїну залежно від вікових груп населення та стану здоров’я. Встановлено оптимальні норми щоденного споживання загального білка, а також співвідношення протеїну тваринного та рослинного походження у раціоні.uk_UA
dc.description.abstractThe recommendations on population protein consumption normalization, that were developed by world scientists, government, international and national organizations are analyzed in article The features of protein consumption normalization depending on age groups and health status are considered. Optimal norms of daily total protein intake, as well as the correlation of protein of animal and vegetable origin in the diet are established.-
dc.subjectбілкове харчуванняuk_UA
dc.subjectнормаuk_UA
dc.subjectрекомендаціїuk_UA
dc.subjectщоденне споживанняuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectprotein nutritionuk_UA
dc.subjectnormuk_UA
dc.subjectrecommendationsuk_UA
dc.subjectdaily intakeuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.titleПродовольча безпека країни: особливості білкового харчування населенняuk_UA
dc.title.alternativeFood security of the country: features of the protein diet of the populationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 2 (106)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n106v2r2020iegorov.pdf532,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.