Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНежлукченко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorNezhlukchenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2021-01-12T11:17:14Z-
dc.date.available2021-01-12T11:17:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІнноваційні технології виробництва продукції тваринництва : метод. реком. для виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" освітньо-професійної та освітньо-наукової програм спеціальності 204 -"ТВППТ денної та заочної форми навчання / Т. І. Нежлукченко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнноваційні технології виробництва продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini tekhnolohii vyrobnytstva produktsii tvarynnytstva.pdf891,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.