Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorFedorchuk, Mikhail-
dc.contributor.authorВоронкова, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorVoronkova, Hanna-
dc.date.accessioned2021-01-13T11:27:35Z-
dc.date.available2021-01-13T11:27:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад : В. Г. Федорчук, Г. М. Воронкова. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 сuk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia pererobky i zberihannia_silskohospodarskoi produktsii.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.