Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376
Назва: Біолого-екологічні особливості овочевих культур
Автори: Нікончук, Наталія Володимирівна
Nikonchuk, Nataliya
Ткачова, Євгенія Сергіївна
Tkahceva, Evgenia
Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Кузьома, Віталій Вікторович
Kuz'oma, Vitaliy
Біліченко, Олександр Степанович
Bilichenko, Alexander
Ключові слова: коренеплоди
овочеві культури
цибулеві
класифікація овочевих культур
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Біолого-екологічні особливості овочевих культур : навчальний посібник / Нікончук Н. В. та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 407 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник присвячений аналізу біологічних особливостей овочевих рослин. Всебічно розкриті питання класифікації та короткої характеристики родів і видів овочів, які використовуються у виробництві і наукових дослідженнях, розглянуто їх основні морфологічні та фізіологічні властивості. Навчальний посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA) та Благодійною організацією Благодійним фондом «ЛАСКА».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біолого-екологічні особливості овочевих культур.pdf27,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.