Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМатвєєва, Катерина Сергіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorMatveyeva, Kateryna, scientific director-
dc.contributor.authorPantiukhina, V.-
dc.contributor.authorПантюхіна, В.-
dc.date.accessioned2021-02-09T13:27:43Z-
dc.date.available2021-02-09T13:27:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8437-
dc.descriptionPantiukhina V. 8 ways to improve hotel guest satisfaction and increase retention // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 113-116.uk_UA
dc.description.abstractThe main ways to improve hotel satisfaction and increase retention are given in the article. The given methods are effective communication, responsive service, standardized content and services,personalized offers,technology, the report insists, is key in creating a truly inclusive strategy that makes travel accessible for everyone.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectto improveuk_UA
dc.subjectcentral reservation systemuk_UA
dc.subjectcustomer relationship managementuk_UA
dc.subjectservice optimizationuk_UA
dc.subjectto provideuk_UA
dc.subjectto establishuk_UA
dc.subjectresponsive serviceuk_UA
dc.subjecttruly strategyuk_UA
dc.title8 ways to improve hotel guest satisfaction and increase retentionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113-116.pdf295,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.