Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8474
Назва: Біолого-екологічні особливості винограду
Автори: Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Ткачова, Євгенія Сергіївна
Tkahceva, Evgenia
Маркова, Наталія Валентинівна
Markova, Nataliya
Панфілова, Антоніна Вікторівна
Panfilova, Antonina
Кузьома, Віталій Вікторович
Kuz'oma, Vitaliy
Біліченко, Олександр Степанович
Bilichenko, Alexander
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Біолого-екологічні особливості винограду : навчальний посібник / А. В. Дробітько та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 309 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить матеріали, які відповідають програмі курсу: «Виноградарство» для проведення теоретичних занять здобувачами вищої освіти факультету агротехнологій зі спеціальності «Агрономія». Навчальний посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA) та Благодійною організацією Благодійним фондом «ЛАСКА»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8474
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bioloho-ekolohichni osoblyvosti vynohradu.pdf8,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.