Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаволока, К. С.-
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2021-02-15T13:50:00Z-
dc.date.available2021-02-15T13:50:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510-
dc.descriptionЗаволока К. С., Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 57-59.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2020
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57-59.pdf268,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.