Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843
Назва: Роль сільськогосподарської кооперації у підвищенні конкурентоспроможності і стійкості сільськогос-подарських підприємств
Автори: Червен, Іван Іванович
Cherven, Ivan
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Опис: Червен І. І. Роль сільськогосподарської кооперації у підвищенні конкурентоспроможності і стійкості сільськогос-подарських підприємств // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 113-115.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113-116.pdf121,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.