Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079
Назва: Технологія виробництва молока і яловичини
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. для лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.