Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.date.accessioned2021-04-14T08:07:59Z-
dc.date.available2021-04-14T08:07:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. для лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока і яловичиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.