Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9290
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorВодовозов, А. М.-
dc.contributor.authorVodovozov, A. M.-
dc.date.accessioned2021-05-19T11:35:37Z-
dc.date.available2021-05-19T11:35:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9290-
dc.descriptionВодовозов А. М. Біотехнологічні аспекти виготовлення чаю // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 49-55.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведені основні етапи виготовлення чаю і детально розглянуті біотехнологічні аспекти його виробництв. Наведено перелік основних ферментів,що беруть участь у формуванні різних видів чаю. Розглянуто склад основних хімічних речовин у сирої масі, неферментованому і ферментованому чаї. Оцінено вплив компонентів та їх концентрації на якість чаю та його органолептичні особливості. Вказаний вплив основних хімічних сполук чайного напою на організм людини.uk_UA
dc.description.abstractThe article describes the main stages of tea production, discusses in detail the biotechnological aspects of its production. The list of the main enzymes involved in the formation of different types of tea is given. The composition of basic chemicals in raw mass, unfermented and fermented tea is considered. The effect of the components and their concentration on the quality of the tea and its organoleptic characteristics was evaluated. The influence of basic chemical compounds of tea beverage on the human body is shown.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectчайuk_UA
dc.subjectв’яленняuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectензимиuk_UA
dc.subjectцвілеві грибиuk_UA
dc.subjectсушкаuk_UA
dc.subjectекстрактивні речовиниuk_UA
dc.subjectалкалоїдиuk_UA
dc.subjectдубильні речовиниuk_UA
dc.subjectефірні оліїuk_UA
dc.subjectDeuteromycotinauk_UA
dc.subjectAspergillusuk_UA
dc.subjectteauk_UA
dc.subjectwiltinguk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectmoldsuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectextractivesuk_UA
dc.subjectalkaloidsuk_UA
dc.subjecttanninsuk_UA
dc.subjectessential oilsuk_UA
dc.titleБіотехнологічні аспекти виготовлення чаюuk_UA
dc.title.alternativeBiotechnological aspects of tea productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49-55.pdf516,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.