Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487
Назва: Проектування закладів харчування
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Пастушенко, Андрій Сергійович
Pastushenko, Andriy
Кім, Наталія Ігорівна
Kim, Nataliya
Норинський, Олексій Ігорович
Храмов, Микита Сергійович
Norinskiy, Oleksiy
Khramov, Mykyta
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Проектування закладів харчування : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов, Н. І. Кім, А. С. Пастушенко, О. І. Норинський. Миколаїв : МНАУ, 2021. 87 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
proektuvannya-zakladiv-harchuvannya.pdf632,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.