Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9514
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.date.accessioned2021-06-04T05:52:45Z-
dc.date.available2021-06-04T05:52:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКурепін В. М. Міжнародні стандарти: спрощення та гармонізація забезпечення якості та безпеки споживання плодоовочевої продукції // Стратегії інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, м. Миколаїв, 27-28 травня 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 23-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9514-
dc.description.abstractНа сьогодні спрощення процедур торгівлі є тими питаннями, які обговорює світова спільнота. З урахуванням того, що в Україні досі не підготовлено національну стратегію спрощення процедур у сфері зовнішньої торгівлі, для нас важливо визначити основні положення щодо сприяння торгівлі для подальшого визначення стратегічних напрямків спрощення процедур торгівлі, якими має слідувати Україна у торговельних відносинах з ЄС.uk_UA
dc.description.abstractToday, trade facilitation is an issue that the world community is discussing. Given that Ukraine has not yet prepared a national strategy for simplification of procedures in the field of foreign trade, it is important for us to identify key provisions on trade facilitation to further identify strategic areas of trade facilitation that Ukraine should follow in trade relations with the EU.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectКліматичні умовиuk_UA
dc.subjectвітчизняні виробникиuk_UA
dc.subjectстандарти виробництваuk_UA
dc.subjectєвропейські стандартиuk_UA
dc.subjectпереорієнтаціяuk_UA
dc.subjectменеджмент безпекиuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectClimatic conditionsuk_UA
dc.subjectdomestic producersuk_UA
dc.subjectproduction standardsuk_UA
dc.subjectEuropean standardsuk_UA
dc.subjectreorientationuk_UA
dc.subjectsafety managementuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.titleМіжнародні стандарти: спрощення та гармонізація забезпечення якості та безпеки споживання плодоовочевої продукціїuk_UA
dc.title.alternativeInternational standards: simplification and harmonization of quality and safety of fruit and vegetablesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_ Курепін В.М.pdf204,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.