Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519
Назва: Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберігання
Інші назви: Evaluation of qualiti indicators of cooked sausages packaget in modifiet gas environment in the preservation process
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Івонюк, М. В.
Ivonuk, M.
Ключові слова: сосиски
модифіковане газове середовище
вихід готової продукції
втрати при термічній обробці
фізико-хімічні показники
органолептичні показники
sausages
modified gaseous medium
yield of finished products
losses during heat treatment
physicochemical parameters
organoleptic parameters
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті викладено результати досліджень якісних показників сосисок, упакованих у модифікованому газовому середовищі,. Встановлено, що після трьох діб зберігання вищий вміст вологи мали сосиски, обробленні у модифікованому газовому середовищі і упаковані у плівку. За показниками вмісту білку, жиру, солі, нітриту натрію сосиски відповідали вимогам технічних умов. Мікробіологічні показники сосисок, оброблених у модифікованому газовому середовищі через 20 діб зберігання відповідали нормативним.
The article presents the results of research on the quality of sausages packed in a modified gaseous medium. It was found that after three days of storage, sausages had a higher moisture content, treated in a modified gaseous medium and packed in film. In terms of protein, fat, salt, sodium nitrite sausages met the requirements of technical conditions. Microbiological parameters of sausages treated in a modified gaseous medium after 20 days of storage met the norm.
Опис: Івонюк М. В. Оцінка якісних показників варених ковбас, упакованих в модифікованому газовому середовищі у процесі зберігання // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 63-68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9519
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
63-68.pdf426,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.