Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9560
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorКуліш, М. М.-
dc.contributor.authorKulish, M.-
dc.contributor.authorПілюшенкова, Ю. А.-
dc.contributor.authorPiliushenkova, J.-
dc.date.accessioned2021-06-07T12:00:08Z-
dc.date.available2021-06-07T12:00:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9560-
dc.descriptionКуліш М. М., Пілюшенкова Ю. А. Технологія вирощування осетрових риб в установках із замкненим водопостачанням // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 100-106.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено основні технологічні складові вирощування осетрових в УЗВ, визначено основні параметри умов існування риби та ефективність їх вирощування за різних технологічних параметрів.uk_UA
dc.description.abstractThe main technological components of sturgeon cultivation in UZV are investigated, the main parameters of fish living conditions and efficiency of their cultivation at different technological parameters are determined.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectосетровіuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectіндустріальне рибництвоuk_UA
dc.subjectзамкнене водопостачанняuk_UA
dc.subjectщільність посадкиuk_UA
dc.subjectsturgeonuk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjectindustrial fish farminguk_UA
dc.subjectclosed water supplyuk_UA
dc.subjectplanting densityuk_UA
dc.titleТехнологія вирощування осетрових риб в установках із замкненим водопостачаннямuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of stamp growing in installations with closed water supplyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
100-106.pdf433,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.