Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9572
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorЛевицька, М. С.-
dc.contributor.authorLevicka, M.-
dc.date.accessioned2021-06-08T08:01:05Z-
dc.date.available2021-06-08T08:01:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9572-
dc.descriptionЛевицька М. С. Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 126-129.uk_UA
dc.description.abstractУ статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас.uk_UA
dc.description.abstractThe article studies the technology of production of high quality semi-smoked sausages using two methods of production according to DSTU 4435: 2005 "Smoked sausages". It is suggested that small-capacity workshops use modern program-controlled combined cabinets where all the sausage heat treatment operations are carried out.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectтермошафиuk_UA
dc.subjectковбасні батониuk_UA
dc.subjectоболонкиuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectмішалкаuk_UA
dc.subjectкутерuk_UA
dc.subjecthalf-smoked sausagesuk_UA
dc.subjectthermobacketsuk_UA
dc.subjectsausage loavesuk_UA
dc.subjectcasingsuk_UA
dc.subjectminced meatuk_UA
dc.subjectstirreruk_UA
dc.subjectcutteruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology of manufacturing of small sausageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126-129.pdf366,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.