Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorСотніченко, А. В.-
dc.contributor.authorSotnichenko, А.-
dc.date.accessioned2021-06-10T09:02:33Z-
dc.date.available2021-06-10T09:02:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629-
dc.descriptionСотніченко А. В. Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 213-219.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто та досліджено сучасний метод вироблення хлібобулочних виробів згідно ДСТУ 4583:2006 виготовлення хлібу та виробів с житнього та житньо-пшеничного борошна, якісна оцінка продукції, категорії дефектів та їх причини виникнення та способи їх уникнення.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the modern method of making of bakegoodss is considered and investigational concordantly DSTU 4583:2006 making to bread and wares of с rye and mixtures of rye and wheat flour, quality estimation of products, category of defects and their reason of origin and methods of their avoidance.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectДСТУ 4583:2006uk_UA
dc.subjectДСТУ 3768-98uk_UA
dc.subjectдефектuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectхарактеристикаuk_UA
dc.subjectумови зберіганняuk_UA
dc.subjectстандартиuk_UA
dc.subjectDSTU 4583: 2006uk_UA
dc.subjectDSTU 3768-98uk_UA
dc.subjectdefectuk_UA
dc.subjectestimation of qualityuk_UA
dc.subjectdescriptionuk_UA
dc.subjectterms of storageuk_UA
dc.subjectstandardsuk_UA
dc.titleОцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006uk_UA
dc.title.alternativeEstimation of quality and description of defects of grain and to bread concordantly DSTU 4583:2006uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
213-219.pdf628,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.