Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorЧастоколяний, Б. О.-
dc.contributor.authorChastokolyaniy, B.-
dc.date.accessioned2021-06-14T11:31:01Z-
dc.date.available2021-06-14T11:31:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9652-
dc.descriptionЧастоколяний Б. О. Особливості технічної якості якості зерна ячменю // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 267-270.uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено та проаналізовано технічні особливості якості зерна ячменю. Описано загальні, обов’язкові, додаткові показники якості ячменю. Вказані нормативні документи, якими керуються при відборі проб. Встановлено базисні і обмежувальні кондиції за показниками вологості, смітної і зернової домішок. Обґрунтовано технологічні особливості продовольчого і кормового ячменю.uk_UA
dc.description.abstractIn the article investigational and the technical features of quality of grain of barley are analysed. The general, obligatory, additional indexes of quality of barley are described. Indicated normative documents follow that at sampling. Base and restrictive standards are set on the indexes of humidity, ruderal and grain-growing admixtures. The technological features of food and feed barley are reasonable.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякість зернаuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectпробиuk_UA
dc.subjectпартіяuk_UA
dc.subjectдомішкиuk_UA
dc.subjectquality of grainuk_UA
dc.subjectbarleyuk_UA
dc.subjecttestsuk_UA
dc.subjectpartyuk_UA
dc.subjectadmixturesuk_UA
dc.titleОсобливості технічної якості якості зерна ячменюuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of technical quality of quality of grain of barleyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
267-271.pdf353,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.