Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКоцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKotsyubenko, Anna, scientific director-
dc.contributor.authorЯцула, О. М.-
dc.contributor.authorYatsula, O.-
dc.date.accessioned2021-06-16T07:24:33Z-
dc.date.available2021-06-16T07:24:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676-
dc.descriptionЯцула О. М. Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 287-291.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проведено узагальнений аналіз основних тенденцій розвитку вимог до безпечності м’ясних продуктів. Запропоновано методологію проектування та упровадження інтегрованої системи управління на м’ясопереробному підприємстві.uk_UA
dc.description.abstractThe article provides a generalized analysis of the main trends in the development of safety requirements for meat products. The methodology of designing and implementing an integrated management system at a meat processing plant is proposed.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectінтегрована система управлінняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectintegrated management systemuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleУпровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.»uk_UA
dc.title.alternativeImplementation of integrated management system at processing enterprise FOP «Shkurynski O. N.»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
287-291.pdf351,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.