Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691
Назва: Алелопатичні властивості сортів пшениці озимої
Інші назви: Allelopathic properties of winter wheat varieties
Автори: Корхова, Маргарита Михайлівна
Korkhova, Margaryta
Миколайчук, Віра Георгіївна
Mykolaychuk, Vira
Ключові слова: пшениця озима
алелопатичні властивості
сорти
крес салат
winter wheat
allelopathic properties
varieties
watercress salad
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Корхова М. М., Миколайчук В. Г. Алелопатичні властивості сортів пшениці озимої // Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, 27-28 травня 2021 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 123-125.
Короткий огляд (реферат): В тезах конференції представлено результати аналізу алелопатичних властивостей різних сортів пшениці озимої, використовуючи тест-культуру крес-салат. Найбільш інгібуючий вплив на схожість насіння тест-культури мала водна витяжка з коренів, а близький до нейтрального – водна витяжка ґрунту з ризосфери рослин пшениці озимої досліджуваних сортів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123-125.pdf198,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.