Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорхова, Маргарита Михайлівна-
dc.contributor.authorKorkhova, Margaryta-
dc.contributor.authorМиколайчук, Віра Георгіївна-
dc.contributor.authorMykolaychuk, Vira-
dc.date.accessioned2021-06-17T07:09:46Z-
dc.date.available2021-06-17T07:09:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКорхова М. М., Миколайчук В. Г. Алелопатичні властивості сортів пшениці озимої // Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, 27-28 травня 2021 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 123-125.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9691-
dc.description.abstractВ тезах конференції представлено результати аналізу алелопатичних властивостей різних сортів пшениці озимої, використовуючи тест-культуру крес-салат. Найбільш інгібуючий вплив на схожість насіння тест-культури мала водна витяжка з коренів, а близький до нейтрального – водна витяжка ґрунту з ризосфери рослин пшениці озимої досліджуваних сортів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectалелопатичні властивостіuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectкрес салатuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectallelopathic propertiesuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectwatercress saladuk_UA
dc.titleАлелопатичні властивості сортів пшениці озимоїuk_UA
dc.title.alternativeAllelopathic properties of winter wheat varietiesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123-125.pdf198,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.