Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/987
Назва: Інноваційна складова конкурентних переваг аграрних підприємств на світовому аграрному ринку
Инновационная составляющая конкурентных преимуществ аграрных предприятий на мировом аграрном рынке
An innovative component of competitive advantage of agricultural enterprises in the global agricultural market
Автори: Тимофієва, Ганна Степанівна
Тимофеева, Анна Степановна
Tymofieva, Hanna
Ключові слова: Конкурентна перевага підприємства
світовий аграрний ринок
конкурентна перевага аграрного підприємства на світовому аграрному ринку
інновація
агроінновація
Конкурентное преимущество предприятия
мировой аграрный рынок
конкурентное преимущество аграрного предприятия на мировом аграрном рынке
инновация
агроинновация
Сompetitive advantage of the company
the global agricultural market
the competitive advantage of agricultural enterprises in the global agricultural market
innovation
agroinnovatoion
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Тимофієва Г. С. Інноваційна складова конкурентних переваг аграрних підприємств на світовому аграрному ринку / Г. С. Тимофієва // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університетує. – 2013. – Вип. 34, Ч. 1. - С.113-117.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність конкурентної переваги підприємства, світового аграрного ринку, обґрунтовано поняття «конкурентна перевага аграрного підприємства на світовому аграрному ринку». Досліджено необхідність інноваційної діяльності агарних підприємств для формування їх конкурентних переваг на світовому аграрному ринку, виділені особливості агроінновацій і основні складові елементи інноваційного розвитку аграрного підприємства. Запропоновано основні напрямки розвитку інноваційної складової конкурентних переваг на світовому аграрному ринку.
Рассмотрены сущность конкурентного преимущества предприятия, мирового аграрного рынка, обосновано понятие «конкурентное преимущество аграрного предприятия на мировом аграрном рынке». Исследована необходимость инновационной деятельности агарных предприятий для формирования их конкурентных преимуществ на мировом аграрном рынке, выделены особенности агроинноваций и основные составляющие элементы инновационного развития аграрного предприятия. Предложены основные направления развития инновационной составляющей конкурентных преимуществ на мировом аграрном рынке.
We consider the nature of competitive advantages of the enterprise, the global agricultural market, justified the concept of "competitive advantage in the global agricultural businesses agricultural market." Investigated the need for innovation agar enterprises to build their competitive advantage in the global agricultural market, especially marked agroinnovation and main elements of innovation development of the agricultural enterprise. The main directions of development of the innovation component of competitive advantage in the global agricultural market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/987
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тимофієва стаття.pdf278,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.