Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКитаєва, Алла Павлівна-
dc.contributor.authorKitaeva, Alla-
dc.date.accessioned2021-09-28T11:41:16Z-
dc.date.available2021-09-28T11:41:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції вівчарства : метод. реком. для виконання лабораторних, практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 ТВППТ" денної та заочної форми навчання / уклад. А. П. Китаєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції вівчарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-vivcharstva.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.