Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДьяченко, В.-
dc.contributor.authorСаламатіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorSalamatina, Olga-
dc.date.accessioned2021-10-07T12:23:50Z-
dc.date.available2021-10-07T12:23:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДьяченко В., Саламатіна О. О. Sweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 60-63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9987-
dc.description.abstractУ статті йдеться про існуючі цукрозамінники та причини їх використання у харчовій промисловостіuk_UA
dc.description.abstractThe article discusses the existing sugar substitutes and the reasons for their use in the food industry.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectштучний підсолоджувачuk_UA
dc.subjectаспартамuk_UA
dc.subjectцукрозамінникuk_UA
dc.subjectдіабетuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectальтернативиuk_UA
dc.subjectrtificial sweeteneruk_UA
dc.subjectaspartameuk_UA
dc.subjectsugar substituteuk_UA
dc.subjectdiabetesuk_UA
dc.subjectsugaruk_UA
dc.subjectalternatesuk_UA
dc.titleSweeteners and sugar alternatives in food technology (підсолоджувачі та альтернативи цукру в харчових технологіях)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60-63.pdf292,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.