Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІваненко, П. В.-
dc.contributor.authorIvanenko, P.-
dc.contributor.authorСавіна, О. Ю.-
dc.contributor.authorSavina, O.-
dc.date.accessioned2022-02-18T12:21:34Z-
dc.date.available2022-02-18T12:21:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІваненко П. В., Савіна О. Ю. Безпека харчових продуктів. Тренди і виклики // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 429-432.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11050-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleБезпека харчових продуктів. Тренди і викликиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
429-432.pdf743,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.